De verbinding tussen personen
versterken alvorens handelswijzen voor te stellen

Girasol is gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen om het relationele en collectieve intelligentiekapitaal van uw organisatie aan de oppervlakte te laten komen, te benutten en te versterken. Dat gebeurt aan de hand van processen die de duurzame ontwikkeling bevorderen van de relaties, van de motivatie van het personeel en een duidelijke en verantwoordelijke positionering van alle betrokkenen.

Ons dienstenpakket omvat:

  • Consultancy
   Hoe gaat u het beste om met de moeilijke situaties waarmee u wordt geconfronteerd? Wij geven advies over de oplossingen die het beste inspelen op de noden van uw organisatie en van de mensen in uw organisatie.

 

  • Opleiding/strong>
   Wij verschaffen inzicht en integreren processen en tools om de ontwikkeling van de organisatie en van de mensen in de organisatie te bevorderen.

 

  • Coaching
   Geïnspireerde en inspirerende leiders, gemotiveerde en behulpzame medewerkers en hechte en efficiënte teams op de voorgrond brengen.

 

  • Bemiddeling
   Een klimaat van vertrouwen creëren of herstellen en een gespannen of conflictueuze relatie omvormen tot een relatie van samenwerking. Een oplossing invoeren die aan de behoeften van alle betrokkenen tegemoetkomt.

 

Daarbij worden de volgende processen gebruikt:

 

  • Participatieve dynamiek
   Verzekert het engagement en de verantwoordelijkheid van alle betrokkenen en ontwikkelt de collectieve intelligentie./li>

 

  • Organisatorische systeemconstellaties
   maken het mogelijk om het bedrijf als levend organisme weer te geven en de menselijke interacties en hun dynamieken zichtbaar te maken en te ontrafelen.

Wij werken met een netwerk van gespecialiseerde Frans-, Engels- en Nederlandstalige medewerkers.

Wij maken een offerte op voor een interventie op maat, aangepast aan uw noden en in de taal naar keuze.

Gelieve uw vragen te richten aan Sophie Grosjean – 0479 890 726 – sg@girasol.be